Kreminis, skanus ir saldus – kas?
Ogi veganiškas sūrio pyragas! Tik mūsų receptas dar ir sveikas.
Paruošimo laikas: 20 min.
INGREDIENTAI
4/6 asm. užteks 10 cm skersmens kepimo indo.
Kreminiam įdarui reikės:
- 250 g anakardžių riešutų
- 150 g ištirpinto kokosų aliejaus
- 130 g augalinio jogurto
- 90 g klevų sirupo
- Pusės citrinos sulčių
Plutai reikės:
- 120 g Alver® baltyminės obuolių su cinamonu granolos
- 50 g veganiško sviesto arba kokosų aliejaus (abu puikiai tinka) kambario temperatūros
Pasirinktiniai priedai:
- Alver® baltyminės obuolių granolos su cinamonu
- Švieži vaisiai
PARUOŠIMO BŪDAS
Kremo įdarui sumaišykite mirkytus anakardžių riešutus, ištirpintą kokosų aliejų, veganišką jogurtą, klevų sirupą ir citrinų sultis. Plutai paruošti sumaišykite Alver® baltyminę obuolių granolą su cinamonu bei veganišku sviestu arba kokosų aliejumi ir įspauskite į kepimo formą. Kol ruošiate įdarą, plutą laikykite šaldytuve. Supilkite įdarą į formą ir laikykite šaldytuve bent 4 valandas. Ant viršaus užberkite granolos ir šviežių vaisių. Skanaus!