Mūsų vertybės ir principai

Aukšta kokybė, tvari gamyba ir platesnis žvilgsnis

Baltymai, išgaunami iš dumblių, – vieni tvariausių pasaulyje. Juos gamindami norime prisidėti prie sveikesnės viso pasaulio gyventojų mitybos. Esame įsitikinę, kad tik ekologiškai pagaminti ir daug naudingų maisto medžiagų turintys produktai gali veiksmingai sumažinti vandens sąnaudas ir apsaugoti žemės ūkio paskirties žemes ateityje. Mūsų tikslas – gaminti dumblių produktus, kurie taptų skaniu ir sveiku pasirinkimu kiekvienam.

Nauda sveikatai

Esame įsipareigoję naudoti natūralius ingredientus ir laikytis švarios etiketės standartų, užtikrinančių, kad gaminys neturi nežinomų priedų, konservantų, yra mažai apdorotas. Mikrodumbliuose, ypač chlorelėje, natūraliai yra daug mikro- ir makroelementų, tokių kaip cinkas, magnis, geležis, kalcis, kalis, vitaminas B, omega riebalų rūgštys ir karotinoidai. Chlorelė pasižymi išsamiu pagrindinių aminorūgščių profiliu, joje natūraliai yra 50 proc. baltymų, sveikų riebalų ir skaidulų. „Alver Chlorella“ yra 100 proc. natūralus produktas be jokių priedų. „Alver“ gaminami funkciniai produktai atitinka švarios etiketės standartą – tai sveikas, saugus ir biologiškai aktyviosiomis medžiagomis papildytas maistas.

Geras skonis

Mums rūpi, kad „Alver“ produktai būtų ne tik sveiki, bet ir skanūs. Mikrodumbliai ilgai nebuvo mūsų maisto sistemos dalis dėl žuvies skonio ir žalios spalvos. „Alver“ fermentacijos proceso metu ištobulino Chlorella Vulgaris mikrodumblių rūšį, todėl mūsų produktas yra natūraliai neutralaus skonio ir spalvos. Jis akimirksniu bet kokį maistą paverčia supermaistu, nereikalaudamas vartotojo keisti savo mitybos įpročių. Pavyzdžiui, mūsų makaronai turi įspūdingą kiekį baltymų – 22 proc., o jų skonis toks pat kaip tradicinių itališkų makaronų. Jų paragavę žmonės dažniausiai labai nustemba: „Oho, niekada nebūčiau pagalvojęs, kad šiuose makaronuose yra dumblių.“

Tvarumas

Naudingas žmonėms, naudingas ir mūsų planetai. Tai mūsų mantra. Gyvulininkystė yra pagrindinė netvarios maisto sistemos teršėja, o didėjant gyventojų skaičiui ir suvartojamo maisto kiekiui, ši pramonės šaka ir toliau augs. Alternatyvūs baltymų šaltiniai yra gyvybiškai svarbūs siekiant nulinio šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimo, jie daro įtaką žemės panaudojimui ir maisto saugumui. Dumblių fermentacijos procesui reikia labai nedaug sąnaudų: talpyklos, atliekinio cukraus, azoto, deguonies ir džiovyklės. Taip pat šiam procesui atlikti reikia minimalių dirbamosios žemės ir vandens sąnaudų, o kai kuriais atvejais jų iš viso nereikia. Sausoje dumblių masėje natūraliai yra 50 proc. baltymų, gausu mikro– ir makroelementų, todėl nereikia išgauti baltymų.

icon
icon
Alver produktai

Mūsų prekės

Krepšelis
🎁 Iki nemokamo pristatymo Jums trūksta tik 35,00 
Jūsų krepšelis tuščias.

Įsidėkite prekių į krepšelį.