Tie, kas yra valgę naminės duonos, žino, kad šiltos duonos riekė sukuria neįtikėtiną jaukumo akimirką ir primena, kad laimė yra mažuose dalykuose. 

Ši duona turės daugiau baltymų, o plutelė bus traški ir auksinė. 

Paruošimo laikas: 50 min
INGREDIENTAI

Vienam kepalui reikės.

500 g miltų
350 g vandens
10 g sausų mielių
10 g druskos
15 g Alver golden baltymų miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS

 Dubenyje sumaišykite miltus ir 300 g vandens. Likusį vandenį pašildykite ir įmaišykite sausas mieles. Po 10 min supilkite mieles į tešlą ir gerai išminkykite. Kildinkite tešlą 45 laipsnių temperatūroje. Iškilusią tešlą suformuokite ant kepimo popieriaus ir kepkite 275° C temperatūroje apie 20 min. 

Krepšelis
🎁 Iki nemokamo pristatymo Jums trūksta tik 35,00 
Jūsų krepšelis tuščias.

Įsidėkite prekių į krepšelį.