Tie, kas yra valgę naminės duonos, žino, kad šiltos duonos riekė sukuria neįtikėtiną jaukumo akimirką ir primena, kad laimė yra mažuose dalykuose.
Ši duona turės daugiau baltymų, o plutelė bus traški ir auksinė.
Paruošimo laikas: 50 min
INGREDIENTAI
Vienam kepalui reikės.
500 g miltų
350 g vandens
10 g sausų mielių
10 g druskos
15 g Alver golden baltymų miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS
Dubenyje sumaišykite miltus ir 300 g vandens. Likusį vandenį pašildykite ir įmaišykite sausas mieles. Po 10 min supilkite mieles į tešlą ir gerai išminkykite. Kildinkite tešlą 45 laipsnių temperatūroje. Iškilusią tešlą suformuokite ant kepimo popieriaus ir kepkite 275° C temperatūroje apie 20 min.
-
Sumažinta kaina!
28,97 €24,95 €★★★★★ 5.00/5Neturime
-
Sumažinta kaina!
17,25 €14,95 €★★★★★ 5.00/5Neturime