Perkelkite pavasario gaivą į savo lėkštę. Žaliųjų žirnelių ir cukinijos pasta – puikiai tiks pietums, bundančios gamtos apsuptyje. 

Paruošimo laikas: 15 min
INGREDIENTAI

Dviems porcijoms reikės: 

220 g Alver® fusilli baltiminiai makaronų
50 g žalių žirnelių
1 cukinijos
100 g vyšninių pomidorų
150 g mini mocarelos
2 skiltelių česnako
Alyvuogių aliejus
Sultys iš ½ citrinos
Baziliko
Druskos

PARUOŠIMO BŪDAS

Alyvuogių aliejuje susmulkintą česnaką apkepkite su pomidoriukų puselėmis, sudėkite cukinijos gabalėlius. Daržoves sumaišykite su išvirtais Alver® makaronais, suberkite žalius žirnelius, mocarelos kamuoliukus. Viską apšlakstykite citrinų sultimis ir papuoškite baziliko lapeliais. Valgykite šiltus arba palaukite, kol atvės ir mėgaukitės kaip makaronų salotomis. Skanaus!

Krepšelis
🎁 Iki nemokamo pristatymo Jums trūksta tik 35,00 
Jūsų krepšelis tuščias.

Įsidėkite prekių į krepšelį.