Perkelkite pavasario gaivą į savo lėkštę. Žaliųjų žirnelių ir cukinijos pasta – puikiai tiks pietums, bundančios gamtos apsuptyje.
Paruošimo laikas: 15 min
INGREDIENTAI
Dviems porcijoms reikės:
220 g Alver® fusilli baltiminiai makaronų
50 g žalių žirnelių
1 cukinijos
100 g vyšninių pomidorų
150 g mini mocarelos
2 skiltelių česnako
Alyvuogių aliejus
Sultys iš ½ citrinos
Baziliko
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS
Alyvuogių aliejuje susmulkintą česnaką apkepkite su pomidoriukų puselėmis, sudėkite cukinijos gabalėlius. Daržoves sumaišykite su išvirtais Alver® makaronais, suberkite žalius žirnelius, mocarelos kamuoliukus. Viską apšlakstykite citrinų sultimis ir papuoškite baziliko lapeliais. Valgykite šiltus arba palaukite, kol atvės ir mėgaukitės kaip makaronų salotomis. Skanaus!