Italų klasika – komfortiškieji carbonara makaronai. Meilė visam gyvenimui, kuria gali mėgautis ir veganiškai! 

Paruošimo laikas: 10 min.
INGREDIENTAI

100 g anakardžių
30 g vandens
1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
2 šaukštų maistinių mielių
Žiupsnelio druskos
130 g Alver® gausūs baltymų makaronai – penne pasta
5 saulėje džiovintų pomidorų
4-5 grybų
1 valgomojo šaukšto sojos padažo
Petražolių

PARUOŠIMO BŪDAS

Išvirkite makaronus bei juos sumaišyk su kreminiu padažu (jį pagaminsite 10min. karštame vandenyje išmirkytus anakardžių riešutus, suplakęs su vandeniu), sojų padaže apkeptais grybais ir supjaustytais saulėje džiovintais pomidorais. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite petražolių lapeliais. Sūrio skonį suteiks pabarstytos maistinės mielės. 

Krepšelis
🎁 Iki nemokamo pristatymo Jums trūksta tik 35,00 
Jūsų krepšelis tuščias.

Įsidėkite prekių į krepšelį.